Mark McLaughlin ny Managing Director för Cromwell Property Group Europe

Cromwell Property Group, global investment manager, meddelar idag att Mark McLaughlin har utnämnts till Managing Director för verksamheten i Europa.

Budget 2017: Superannuation proposals

Mark, som har skolats in i rollen de senaste månaderna, har mycket omfattande erfarenhet av europeiska investeringar och asset management från sin tid som Head of Property Europe och Head of Benelux-regionen. Mark, som kommer att rapportera till Paul Weightman, CEO, Cromwell Property Group, får fullt driftsansvar för den europeiska verksamheten.

Mark tar över efter David Kirkby, som tillträtt posten som Executive Director i den europeiska koncernen, med ansvar för att utveckla och upprätthålla starka relationer med bolagets befintliga kunder, samt att skapa nya affärer.

– Vi är glada över att kunna meddela att Mark utnämnts till Managing Director för vår europeiska verksamhet, och att David fått en ny roll inom koncernen, säger Paul Weightman, CEO, Cromwell Property Group. Utnämningarna visar tydligt att vi satsar på att utveckla verksamheten i Europa till en marknadsledande investeringsplattform. Fastighetsmarknaden i Europa har ett djup och en mångfald som gör att den är lockande för utländskt kapital som letar efter attraktiva fastighetsinvesteringar. Vi är entusiastiska inför framtiden och övertygade om att dessa utnämningar kommer att ytterligare stärka strukturen i vår europeiska verksamhet.

– Jag är mycket stolt över att ha att ha fått rollen som chef för Cromwells europeiska verksamhet, säger Mark McLaughlin, Managing Director, Cromwell Property Group Europe. Detta innebär en fantastisk möjlighet att vidareutveckla verksamheten när vi fortsätter vår strategi att öka tillgångarna som förvaltas i Europa.

– Styrkan i vår koncern är baserad på kvaliteten och erfarenheten hos våra lokala förvaltningsteam. Att kunna erbjuda investerarna en global lösning för deras fastighetsinvesteringar blir allt viktigare eftersom fastigheter fortsätter att utgöra en allt större del av investerarnas portföljer.

– Jag ser fram emot att kunna fokusera på att stärka våra relationer med befintliga och nya kunder för att främja tillväxten i vår europeiska verksamhet, säger David Kirkby, CEO, Europe, Cromwell Property Group.